Αρχική » Tο Προφιλ μας

Η PCcosmos ιδρύθηκε από το Νίκο Παπαογλου το 2008 και είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής και του Διαδικτύου.

Ο κύριος στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα μηχανογράφησης και οργάνωσης επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες μέσω ολοκληρωμένων  λειτουργικών συστημάτων.

Λειτουργούμε με αξιοπιστία, συνέπεια, προσήλωση, καινοτομία, συνάμα με τη μακρά τεχνογνωσία και εμπειρία υποστηρίζουμε με σεβασμό τους πελάτες μας, έτσι όπως θα θέλαμε κι εμείς αν ήμασταν πελάτες.

Ακολουθώντας τους ρυθμούς της συνεχώς αναπτυσσόμενης τεχνολογίας και αξιοποιώντας ιδιαίτερη τεχνογνωσία στην παροχή ολοκληρωμένων πληροφοριακών λύσεων, έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία πολλά έργα στον ιδιωτικό τομέα, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά και της ευρύτερης αγοράς.

Όραμα μας είναι να κατακτήσουμε ηγετική θέση στην αγορά της πώλησης προϊόντων πληροφορικής και μηχανογράφησης, μέσω της δημιουργίας μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.